Menu weselne Propozycja 2

Uroczyste przywitanie Młodej Pary chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampana.

Obiad ( zupa i danie główne podawane na półmiskach )
Rosół lub krem z zielonego ogórka
Mięsa 2,5 porcje na osobę
Rolada wołowa z tradycyjnym farszem śląskim
Schab faszerowany borowikiem
Filet z kurczaka ze szpinakiem i fetą
Udka z kaczki
Filet w ...

Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem i masłem
Kluski śląśkie
Kapusta czerwona duszona po staropolsku
Surówka z selera z migdałami
Warzywa podawane na parze z prażonymi płatkami migdałów
Sos mięsny

Deser:
Lody waniliowe w towarzystwie kremu czekoladowego i mięty
Po deserze zapraszamy na słodki poczęstunek w postaci tortu weselnego i kawy oraz bufet słodki owoce, ciasta, ciasteczka.

Zimna Płyta:
Patery z pieczonymi mięsami 
Różyczki z łosoosia z sosem czosnkowym
Śledź w pomidorach i cebuli
Ryba po grecku
Bagietka zapiekana z pieca i serem żółtym
Pieczarka faszerowana
Deski serów z suszonymi owocami
Pomidor z serem żółtym pod pierzynką czosnkowo-szczypiorowej
Sałatka wiosenna
Sałatka brokułowa
Pieczywo mieszane 

Gorąca kolacja 1:
Polędwiczki z musem otulone purre na knedlu czeskim z purre brokułowo - kalafiorowym z sosem śmietanowym

Gorąca kolacja 2:
Pieczeń z kurczaka z sosem z borowików, pieczone ziemniaki lub ryż z sałatą z rzepy.

Gorąca kolacja 3:
Barszcz czerwony z pastelikami i Bogracz wołowy po 50%

Napoje zimne wo/g spożycia

Cena od osoby 240 zł

Pokoje 55 zł / osoby
ze śniadaniem 65 zł / osoby

Pokrowce na krzesła 6 zł ze szarfami 8 zł